Serveis Integrals Cata Serveis Integrals Cata

Serveis Integrals Catà S.L., és una empresa amb més de 30 anys d'antiguitat, especialitzada en el muntatge i decoració de tot tipus de locals comercials, així com en la rehabilitació d'habitatges, tant a particulars com a l'hostaleria.

Actualment disposem d´un taller propi de metal.listeria per a la producció de tot tipus de mobles fets a mida per a l´hostaleria, botigues, locals,... en acer Inoxidable. També fem campanes per a l´extracció de fums, sobres d´acer, planxes metàl·liques, etç...

Realitzem tot tipus de projectes, així com l´execució dels mateixos i la realització de les obres.
A Serveis Integrals Catà S.L. disposem de personal especialitzat en la realització de tot tipus de treballs, així com en l'orientació tècnica i decorativa dels projectes.

Amb l' aplicació del Feng Shui i la geobiologia en el disseny d' interiors, possibilitem l'adaptació de l' espai per a crear i afavorir una atmosfera ambiental més positiva, creativa i saludable. Aconseguirà vostè d'aquesta manera una millora en el seu dia a dia i en el seu entorn més immediat, tant a nivell fisic com emocional i anímic. A través de les relacions personals obtindrà una millora productiva en el seu negoci, atraient nous clients, o en les seves relacions familiars. El projecte de decoració i disseny anirà acompanyat dels corresponents estudis de Feng Shui i Geobiologia.

 



Serveis Integrals Catà S.L.

Instal.lacions Comercials I Estudi d'Interiors

Taller propi d'acer inoxidable

http://www.serveis-integrals-cata.com

Facebook: http://www.facebook.com/serveisintegralscata


Copyright © 2007 Cataserveis.com - Serveis integrals - Avisos legals - Política de privacitat
Serveis Integrals Cata